Verkoop iPhone 7 RED is begonnen

Oh, wat is die mooi, de nieuwe iPhone 7 en 7s in de rode uitvoering. Hoeveel mensen hebben we de afgelopen tijd gesproken die net een zwarte hebben genomen, niet wetende dat er nog een rode aan zat te komen.

Een paar weken geleden onthulde Apple voor het eerst een iPhone in het rood. Waarom rood (RED)? Behalve dat het echt een opvallende mobiele telefoon is, heeft Apple hier wel degelijk een bedoeling mee. Apple steunt hiermee namelijk de Product (RED) campagne tegen Aids.

De timing is toch minder opvallend dan gedacht, omdat Apple dit goede doel al 10 jaar steunt. Kortom, tijd voor een feestje moet het bedrijf uit Cupertino gedacht hebben.

Wil je de iPhone hebben, dan is deze nu te bestellen. Apple laat ons trouwens wel geloven dat dit een limited edition is, dus als deze rode iPhone hoog op je verlanglijstje staat, dan zouden wij er niet te lang mee wachten.