Review Android Mediabox

We krijgen regelmatig de vraag of het de moeite waard is om een Android Mediabox aan te schaffen, dus besloten we om er een review over te schrijven. In dit artikel vertellen we jou meer over de specificaties van de Mediabox van Google, welke voordelen het heeft en waarom je wel of niet een Android mediabox moet aanschaffen. Lees snel verder wanneer je op het punt staat er eentje aan te schaffen.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel gadgets verkrijgbaar. Ten eerste maken we veel gebruik van onze smartphone, die eigenlijk al tot alles in staat is. Daarbij kun je er voor kiezen om een tablet, een slimme horloge of een mediabox aan te schaffen. Keuze genoeg dus, maar welke gadgets voegen nu wel iets toe aan ons leven en welke niet? In dit artikel beantwoorden we eveneens deze vraag.

Wat is een Android mediabox precies?

Voor de mensen die het niet weten: een android mediabox is een slim apparaatje waarmee je meer uit je televisie en smartphone kunt halen. Je sluit dit slimme apparaatje van Google aan op je televisie en connect het met je smartphone. Dat werkt zeer eenvoudig met een HDMI kabel en de speciale app die je in de Google app store kunt downloaden.

Met de Android Mediabox kun je onbeperkt films, series en sportwedstrijden kijken, spelletjes spelen, presentaties geven en nog veel meer. Hieronder vind je een opsomming van alle mogelijkheden.

Onbeperkt films en series kijken

Eén van de grootste voordelen van de Android mediabox is dat je hiermee onbeperkt toegang hebt tot alle films en series. Er is geen film of serie die ontbreekt in het aanbod. Deze films of series hoef je niet te downloaden, waardoor je smartphone niet direct vol komt te staan. Je kunt de film / serie ieder moment van de dag raadplegen op je telefoon of op je televisie. Dit betekent dat je elk moment van de dag kunt genieten op de bank of in bed van een film en deze vervolgens in de trein naar je werk kunt afkijken.

Houd er wel rekening mee dat dit niet geheel gratis is. Om gebruik te maken van onbeperkt films en series zal je een abonnement moeten afsluiten. Hier betaal je maandelijks een bedrag voor. Daarnaast kun je een apart abonnement afsluiten voor sportwedstrijden, waarmee je alle sportwedstrijden live kunt kijken maar ook op een later tijdstip op de dag kunt bekijken.

Spelletjes spelen

De spelletjes die beschikbaar zijn in de Google app store worden steeds beter en uitgebreider. Het voordeel van de Android mediabox is dat je deze spelletjes vanaf je televisie (een groter scherm) kunt spelen. Dit verhoogt het spelvermaak aanzienlijk, aangezien het niet altijd ideaal is om een spelletje vanaf een klein scherm te spelen. Je kunt je smartphone gebruiken als gamecontroller. Hier kun je je uren meer vermaken samen met je vrienden, familie of collega’s.

Android mediabox voor zakelijk gebruik

Daarnaast kun je de Android mediabox voor zakelijk gebruik gebruiken. Dit maakt het makkelijke om presentaties op je smartphone voor te bereiden en deze vanaf een groot scherm te presenteren. Daarnaast kun je jouw smartphone gebruiken om naar de volgende of vorige dia te gaan. Erg handig!

Nadelen Android mediabox

Eigenlijk werkt het apparaatje heel erg goed, zeker in vergelijking met mediaboxen van andere merken. Het gevaar van de Android mediabox is dat je er verslaafd aan raakt en niet meer weg te slaan bent voor de televisie. Maar dit is natuurlijk iets waar je zelf de controle over kunt houden.

Al met al is de Android mediabox een erg handig apparaatje dat alleen maar voordelen biedt. Meer weten over de Android mediabox? Breng dan een bezoek aan deze website. Hier vind je meer informatie en daarnaast kun je hier ook de mediabox bestellen.