Wat maakt de Galaxy S8 een geweldig toestel?

De Galaxy S8 is alweer een tijdje geleden gelanceerd. In eerste instantie hadden experts hun twijfels hoe deze nieuwe smartphone van Samsung ontvangen zou worden – aangezien de veranderingen ten opzichte van haar voorganger minimaal zijn. Hieronder vind je een overzicht met specificaties die de Galaxy S8 onderscheidt van alle andere toestellen die momenteel op de markt zijn.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Niet iedereen houdt van simpele kleuren zoals zwart en wit. Het grote voordeel van de Galaxy S8 is dat je dit toestel in verschillende kleuren kunt krijgen, namelijk midnight black, orchid gray, coral blue, arctic silver, maple gold en rose pink. Verder valt vooral op dat de afwerkingen van deze smartphone bijzonder egaal zijn. Meer weten over het design van de Galaxy S8? Bezoek S8 met abonnement.

Camera en het opnemen van video’s

Waar gebruikers van de Galaxy S8, dat op het besturingssysteem Android draait, voornamelijk enthousiast over zijn is de camera. Deze nieuwe smartphone van Samsung beschikt over een enorm goede camera. Het aantal pixels is 12 MP (dual), het kan in totaal 8 keer zoomen en wordt geleverd met de pro mode, slow motion, food mode en panorama opties. Deze smartphone is zeer geschikt voor bloggers en fotografen die meer willen dan een simpele foto.

Waar het goedkoopste S8 abonnement vinden?

Op het internet kom je veel aanbieders van de Galaxy S8 tegen. De prijzen per abonnement verschillen nogal – wat het lastig maakt om een keuze te maken. Je kunt voor een prepaid S8 galaxy kiezen, waarbij je dus een sim only moet afsluiten. Het nadeel hiervan is dat je in één keer een hele som met geld moet neerleggen. Of je kiest voor een S8 Galaxy abonnement  – waarbij je de telefoon als het ware leasd. Meer weten over het vinden van de goedkoopste S8 abonnement? Klik dan op de link.

Tot slot is het fijn om te weten dat de S8 een enorm lange batterij levensduur heeft. Wanneer je s ‘nachts jouw smartphone oplaadt, is het vrij eenvoudig om jouw nieuwe aanwinst de rest van de dag te gebruiken zonder op te laden. Natuurlijk zal de kwaliteit van de batterij op een gegeven moment minder worden, maar dat is uiteindelijk met elk toestel het geval.